UN EXEMPLU DE CĂSNICIE CU DUMNEZEU !

Știu că la cununia religioasă spunem „DA” hotărât, fără să ezităm, la toate întrebările adresate de pastor, chiar dacă unele dintre întrebări sunt efectiv deranjabile (dacă ne gândim mai bine). Totuși, parcă prea puțin le dăm importanță în acele momente.

Dacă suntem sinceri, vom recunoaște că atunci când am fost întrebați de către pastor, dacă suntem gata să ne iubim partenerul de viață indiferent de situația în care se va ajunge la un moment dat în viață, chiar dacă am răspuns afirmativ, nu cred că am luat în calcul că se va ajunge la așa ceva.

Ei bine, chiar dacă astfel de situații sunt mai puține la număr, totuși din nefericire ele există.

Un vecin de-al meu care avea o familie „de invidiat” (soția și 3 copii) cu o situație financiară pe măsură, ca orice familie care se respectă, au decis să-și petrecă un week-end în Hawaii. Într-un moment de neatenție, a fost lovit de valurile oceanului, a fost izbit puternic de mal și s-a accidentat destul de tare. După acest accident, a rămas paralizat și nici astăzi când scriu acest mesaj (după 4-5 ani) încă nu și-a revenit. Umblă în cărucior și conduce o mașină specială făcută pentru el.

Dar ceea ce este și mai trist, este faptul că după aproximativ doi ani de la accident, soția l-a părăsit. În loc să stea cât mai aproape de el în aceste momente triste și grele din viața lui, ea, în egoismul ei, a plecat să-și caute fericirea în altă parte, fără să țină cont de legământul făcut cu soțul ei în momentul căsătoriei. O situație deplorabilă…

DUntitled-1ar în videoclipul de mai jos, putem asculta și de ce nu, chiar admira, o soră care trecând printr-o situație similară, a știut să-și păstreze acel legământ, pe care l-a făcut înaintea lui Dumnezeu. Anda Stanca (sora de trup a fratelui Nelu Chiriță) a dovedit o credincioșie Dumnezeiască, chiar dacă viața i-a rezervat o soartă foarte tristă. Apreciez mult astfel de soții, care nu spun în momentul căsătoriei un „DA” doar de formă, ci îl spun din toată inima. Dar mai mult de atât, dacă viața o cere, ei au știut să își respecte jurământul făcut, nu numai în fața oamenilor, ci și în fața lui Dumnezeu.

Această soră, este un exemplu demn de urmat pentru noi toți. Încurajez pe toți cei ce ve-ți vizualiza mărturia de mai jos, împreună să ne rugăm pentru această familie greu încercată.Domnul să se îndure și El să dea vindecare deplină.

Vă rog, urmăriți înregistrarea de mai jos, care este făcută de fratele în cauză (soțul Sorei Anda) cu toate că încă se găsește în multă neputință, Domnul l-a întărit și-l întărește mereu ca să poată fii o sursă de binecuvântare pentru familia lui, chiar dacă nu este ușor.

Mike Olari

6 gânduri despre „UN EXEMPLU DE CĂSNICIE CU DUMNEZEU !

Comentariile sunt închise