O IERTARE DUMNEZEIASCĂ, VICTIMA ÎȘI IARTĂ CĂLĂUL!

        Am primit scrisoarea următoare de la Alianța Familiilor din România. Nu mai este pentru nimeni o noutate, faptul că avortul este unul dintre cele mai profitabile afaceri contemporane. Dar tot atât de adevărat, este și faptul că întreaga națiune plătește scump această „libertate”, care aduce profituri uriașe. Printre primele legi dată după revoluția din 1989 a fost legalizarea avortului. Această lege, a făcut în decursul a 25 de ani, peste 20.000.000 de victime…
       Oare nu strigă către DUMNEZEU, sângele acestor suflete nevinovate?
      Să ne mai mirăm de falimentul națiunii noastre?
                 Dar haideți să parcurgem împreună o scrisoare din partea unei fete, care a supraviețuit unei astfel de experiență tristă.
               Te-ai gândit că o fetiță care supraviețuiește încercării unui medic de a o avorta, ar avea simțământul de ură față de el. La urma urmei, asta e firea omenească. Surprinzător însă este că majoritatea covârșitoare a indivizilor care promovează dreptul la viață al copilului nenăscut, sunt oameni cu compasiune, nu numai pentru ființele nenăscute, dar și pentru medicii care prestează aceste servicii de avort. unii dintre ei chiar surprind prin compasiunea și iertarea pe care le-o acordă acestor medici. Mărturii ale unor astfel de persoane sunt multe și frecvente. Însă una publicată în această vară, ne-a atras atenția în mod deosebit.             E vorba de o tânara pe care un medic nu a reușit să o ucidă atunci când mama ei, în vârstă de doar 13 ani, a venit la el să o avorteze. Tânara copilă era însarcinată cu gemeni, un băiat și o fetiță. Fetița a supraviețuit, dar băiețelul a fost avortat. După mai mulți ani, fetița ajunsă femeie, l-a aflat pe medicul care a încercat să o avorteze. I-a scris o scrisoare, scurtă, dar plină de caldură și afecțiune. O publicăm în traducere românească. Traducerea a fost facută de Mona Stănescu, AFR Oradea. Îi multumim.

 

                            „Stimate domnule doctor Patel, vă scriu această scrisoare având inima îndurerată. În anul 1988, mama mea biologică în vârstă de 13 ani a venit la dumneavoastră pentru a avorta… în cea de-a douăzecea săptămână de sarcină. Ea a fost asigurată că avortul va rezolva problema pe care o avea, iar viaţa sa va intra pe făgaşul normal, însă nu a fost aşa. Când s-a întors să vă vadă, a fost înştiinţată că avortul a avut parţial succes, dar ea era încă însărcinată, dat fiind faptul că în realitate ea era însărcinată cu gemeni, însă nu a fost bine informată. De asemenea, i s-a spus că în timpul avortului s-a rupt sacul amniotic, şi astfel a avut o scurgere de lichid timp de câteva săptămâni. Drept urmare, mama mea naturală a fost expusă la mai multe complicaţii. Din cauză ca avortul a eşuat, m-am născut prematur, cu două luni şi jumătate mai devreme, având multe complicaţii de-a lungul vieţii.

                           Pe măProlifeTakeMyHandsură ce v-am citit istoricul practicii medicale, am descoperit faptul că mărturia mea este în concordanţă cu mărturiile altor pacienţi. Mama mea naturală avea 13 ani. Era tânără şi naivă; uşor de manipulat şi minţit. Ea nu ştia cum să procedeze. Datorită avortului eşuat, mama mea a îndurat douăzeci şi şase de ani de greutăţi si regret. Îmi imaginez lucrurile care s-ar fi putut întâmpla şi despre care nu poate să vorbească…lucruri pe care alte femei le mărturisesc că le-aţi făcut, în timp ce erau în grija dumneavoastră. Totuşi, ea nu a fost singura care a suferit un avort eşuat. Viaţa mea, a familiei şi copiilor mei au avut de suferit de pe urma unei ,,greşeli” sau a unui ,,avort eşuat” , care a avut loc cu mult timp în urmă. Pe lângă faptul că m-am născut cu două luni şi jumătate mai devreme, am suferit anumite complicaţii, cum ar fi: şolduri dislocate, picioare deformate, şi am fost conectată la aparate.

                   Am avut picioarele puse în ghips, ham la şolduri, care mă pregătea pentru operaţie şi ghips pe corp pentru a corecta urmările avortulului. De fapt, eu încă mai am complicaţii la şold şi picioare, cauzate de avort. Din nefericire, nu sunt singura care a trecut prin acestelucruri. Sute de alţi supravieţuitori ai avortului spun lumii despre faptul că noi suntem copii, merităm o şansă la viaţă, iar avortul este, fără îndoială, riscant. Am petrecut douăzeci şi unu de ani întrebându-mă dacă maiam un frate. Simţeam asta în inima mea. Mama mea naturală mi-a confirmat bănuielile când mi-a spus despre avortul ei, atunci când am întâlnit-o. Să realizezi că ai trăit toată viaţa fără fratele tău geamăn este o realitate dură. Oricum, cel mai greu lucru pentru mine este să realizez că i-aţi luat tatălui meu unicul său fiu. Viaţa lui ar fi fost mult mai împlinită şi fericită, dacă l-ar fi avut pe fiul său care ar fi dus mai departe numele familiei şi totodată, ar fi avut posibilitatea să facă împreună lucrurile pe care el le iubeşte – vânatul şi pescuitul.

                    În februarie 2013, a avut loc un alt miracol…S-a născut fiica mea! Gândiţi-vă că ea nu ar fi fost aici dacă avortul ar fi reuşit. Este aici de puţin timp, dar schimbă atât de multe vieţi prin personalitatea ei veselă şi iubitoare. Mă întreb câţi copii sunt morţi din cauză că mamele lor au fost informate greşit de către dumneavoastră, spunându-li-se că, cea mai bună decizie, sau că singura opţiune era avortul.

                     Domnule Patel, vă scriu nu doar să fac lumină asupra urmărilor care pot surveni în urma avorturilor, dar de asemenea să-mi exprim iertarea pentru ce s-a întâmplat. Am trăit o viaţă împlinită şi am fost iubita în aceşti douăzeci şi şase de ani, în pofida circumstanţelor. Am fost adoptată într-o casă minunată, unde am primit compasiune şi iertare, mai mult decât aş fi putut cere vreodată.La fel cum eu am fost iertată de Dumnezeu pentru multe lucruri, aleg să vă iert. Vă iert pentru că aţi efectuat acel avort în 1988 şi pentru impactul enorm pe care l-a avut asupra mamei mele naturale şi asupra mea.

                  De asemenea, mă rog pentru dumneavoastră. Mă rog să vedeţi dincolo de medicamentele, banii şi viaţa dumneavoastră obişnuită… şi să vă amintiţi chipul meu (şi al fiicei mele care nu ar fi fost aici dacă ar fi reuşit avortul) atunci când efectuaţi avorturi. Mă rog ca atunci când vă amintiţi de minanti-avorte, să fiţi înduioşat atât de mult încât să nu mai practicaţi avorturi şi să vă utilizaţi darurile dumneavoastră în afara acestui domeniu. Vă garantez că mulţi dintre noi, inclusiv eu, v-am ajuta să părăsiţi acest domeniu, v-am încuraja şi susţine. V-aş primi cu braţe deschise, deoarece cred cu tărie că viaţa dumneavoastră şi ceea ce faceţi cu ea este la fel de preţioasă ca a fiecărui copil nenăscut pentru care pledez.  Voi continua să mă rog pentru dumneavoastră şi pacienţii pe care i-aţi avut şi îi aveţi.”

Cu sinceritate, Claire Culwell

Sursa: 

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti
Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082
www.alianta-familiilor.ro

7 comentarii

 1. …”Norodul a strigat:”Glas de Dumnezeu,nu de om!”
  Indata l-a lovit un inger al Domnului,pentru ca nu daduse slava lui Dumnezeu. Si a murit mincat de viermi.”(Fapte 12:22,23 )
  Indiferent de faptele sau gesturile facute de persoane,oricit de iesite din comun ar fi,cinstea si slava se cuvin aduse, doar lui DUMNEZEU.
  Personal,consider acest titlu de articol,un sacrilegiu.
  Cu cine am putea sa-L asemanam pe DUMNEZEU???!…
  Fiti binecuvintati

 2. Fr Iosif, poate schimbi cite ceva pe ici pe colo prin partile esentiale din postarea ta daca recitesti cu atentie si DRAGOSTE ultimile rinduri ale scrisorii :

  „Vă garantez că mulţi dintre noi, inclusiv eu, v-am ajuta să părăsiţi acest domeniu, v-am încuraja şi susţine. V-aş primi cu braţe deschise, deoarece cred cu tărie că viaţa dumneavoastră şi ceea ce faceţi cu ea este la fel de preţioasă ca a fiecărui copil nenăscut pentru care pledez. Voi continua să mă rog pentru dumneavoastră şi pacienţii pe care i-aţi avut şi îi aveţi.”

  Si frate Iosif, citesc aceasta scrisoare cu o mare stringere de inima , spun aceasta pentru ca ceva ani buni din viata am trait sau am avut legatura cu astfel de experiente , unele de-a dreptul terifiante, adevarate abatoare umane. Trairile de atunci se completeaza acuma cu adevarul scripturilor, Doamne ai mila de poporul roman ( si nu numai).
  Intr-adevar o asemenea forma de iertare incarcata cu dragoste neprefacuta este dumnezeiasca.Numai cineva nascut din Dumnezeu cred ca poate arata asa ceva.Intr-adevar avem o pilda clara cind victima isi iarta calaul .
  Dovada ca aceasta este ceva dumnezeiesc o avem in Matei 6 cu 14 si 15.
  Fii binecuvintat

  1. Nu strica sa avem in vedere o mica socoteala. Romania are ca populatie ceva cu 19 milioane s-au p-acolo. Dintre care 5,4 milioane pensionari, vreo 3 milioane in diaspora, vreo alte 5 milioane minori si tineri scolari..
   Deci in cei 23 de ani de dupa revolte, cele peste 21 de milioane de avorturi sunt in sarcina a …. cite persoane? Sa ne gindim ca si din ce ramine dupa cele categorii insirate mai sus, jumatate (?) sunt barbati. Sa ne gindim cite avorturi au fost facute in afara sistemului sanitar, deci neiregistrate!
   Oare acesta nu este genocid impotriva natiunii romane? Pe linga guvernantii tarii Oare facatoriile ( oficial cultele) oare nu au nimic de spus? Au facut totul pentru a impiedica acest genocid? Sau au facut ceva in afara de proprii copii? Ca sa nu mai vorbim ca si in curtea noastra se „mai intimpla” asa din „intimplare” cite ceva, pentru ca si crestinii au ajuns sa creada ca ” se poate intimpla”, ca Dumnezeu poate fi batjocorit..
   Fr Iosif, nu am inteles unde este „sacrilegiu” in titlu. Eu cred ca este inca blind.
   Fiti binecuvintati.

   1. Dragul meu frate.Observ cu tristete in suflet ca nu reusesc sa ma fac inteles ,si deci,va indemn sa cititi Faptele Apostolilor 12,si ma rog Domnului ca Duhul Lui sa va lumineze,si sa va descopere din context ,la ce m-am referit.
    „O iertare Dumnezeasca”si (sau), „Glas de Dumnezeu,nu de om”,mi se par identice ca exprimare ,fiind omagiata creatia (omul),in locul Creatorului, Dumnezeu,iar aceasta tendinta ,marcheaza din ce in ce mai mult „crestinismul „,din lumea intreaga,motiv pentru care ,nu se mai vad „semnele si minunile” ce ar trebui sa-i insoteasca pe cei NASCUTI DIN DUMNEZEU,considerind DARUL LUI DUMNEZEU ,merit personal ,ba chiar posibilitatea de a beneficia material,din punctul lor de vedere.
    Fiti binecuvintati

 3. Undeva in Apuseni :
  Proaspatul sotz si pastor absolvent al seminarului Bucuresti , se apleca in marginea cararuii si smulse o margareta. Apoi o privi contemplativ zambind si cu gesturi lente incepu sa-i smulga ,una cate una ,petalele’i albe ” -Tabia draga, tu chiar vorbesti serios ? ;ce te face sa crezi ca esti gravda?.
  ” -,greatza,a doua luna lipsa ciclului. . . . .’
  „‘- doamne dumnezeule, tu nu ai auzit inca de curetaj ori avort ??!!”
  ” -Valentin ,esti tu ??!!. Simt ca pamantul se’n varte si se naruie lumea sub picioarele mele !. ”
  Valentin, cu rafinamentul lui invatat „In inalte scoli bucurestene” , schimba brusc placa . S-a apropiat zambitor, a prins-o usor in brate, a sarutat-o pe frunte ,mangaindu’i cu amandoua palmele linia umerilor .
  ” -fi linistita ,impreuna o vom rezolva si pe asta . Intreruperea sarcinii inca nu’i prea tardiva. Am destule conectii la Alba Iulia si in Bucuresti.”
  La doar patru zile ,din nou in Rosia Montana , in intimitatea unui loc placut mirositor, a fan cosit proaspat.
  ” -Auzi Tabita draga, inca patrunjelul este verde si suculent. Te duci acasa ,nu’i spui nimic lui ma’ta si fierbe o cantitate cat mai mare de patrunjel verde intr’un litru de apa. Adaugi in el pana’i fierbinte si zece aspirine. Lasa si cozile mai groase in fiertura asta. Fa o baie cat mai fierbinte si bea fortat tot lichidul . Ai inteles ??!!. Copilul asta a sosit prea devreme ,ne va complica tot viitorul, asta asa, putin spus !”
  A pupat’o dominant pe frunte, apoi cu un aer birocratic si-a notat ceva in maculatorul scos din servieta de piele maro. In josul drumului isi facu aparitia sareta lui Caroy postasul, ce fusese anuntat de familia Corches sa-l duca pe tanarul pastor la Abrud .

  Un secment de capitol din ” Fiul lui Iuda „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s