CE CAUTI, DOMNULE PONTA, PRINTRE „NOI”?

Intrebarile continua. In mintile noastre, ale tuturora. Unii le dau glas, iar altii aleg sa le pastreze pentru ei insisi. Dar ele exista.

Am primit de la domnul Beniamin Lup un scurt articol care prin intermediul catorva intrebari apasa bine cu degetul pe rana.

beni-7

Dar iata textul primit de la… Beniamin Lup.

 

*******   ***   *******

 

Domnule Paul Negrut, i-ati vorbit lui Ponta despre Integritate? Despre Valori? Despre Adevarul Absolut! Daca da, e minunat….
Pentru Ponta am cateva intrebari… poate i le transmiteti si dumneavoastra:

CE CAUTI, DOMNULE PONTA, PRINTRE „NOI”?

Crescut in scoala gandirii de „liber cugetator” la poalele marelui ateu Ion Iliescu, urmas al lui Adrian Nastase, cel care a sustinut legea cultelor care urma sa desfiinteze bisericile evanghelice, mandru ca „este roman si ortodox, nu ca altii…”, Viorel Ponta se erijeaza acum in „aparator al comunitatii evanghelice din Romania si din strainatate”. Evident ca nu are nici cea mai mica cultura „religioasa” din moment ce ureaza Penticostalilor „…sa aveti cat mai multi copii” si Baptistilor „sa se implice in viata sociala a tarii.”
Luna trecuta spunea ca „bunicul a fost preot ortodox”. Acum vehiculeaza ideea (raspandita cu mandrie proletara de agentii electorali si preluata pe nerasuflate de oameni de buna credinta care sunt din pacate inselati), ca Ponta are multe rude in biserici evanghelice.
Ati putea, domnule Ponta, sa ne spuneti macar un nume al uneia din aceste rude?
„Ce cautati printre noi,” ar fi o intrebare decenta….sau mai bine „ce urmariti printre evanghelicii pe care i-ati batjocorit cand veneau la Micul Dejun cu rugaciune la Parlamentul Romaniei”?
Cat de jos va puteti cobori ca sa „furati” cateva voturi?
Cum puteti participa la o nunta evanghelica, dorind mirilor sa „ramana impreuna toata viata”, cand dumneavoastra v-ati parasit sotia, insarcinata fiind, doar ca sa „puneti ghearele” pe un ciolan politic care v-a fost oferit de actualul socru (fost preot si el) in schimbul mariajului cu fiica sa?
Cum va simtiti cand vorbiti despre „onoare” si „demnitate” atunci cand ati plagiat o lucrare de doctorat, mintiti cu nonsalanta, denigrati, batjocoriti, dezbinati si aveti „schelete ascunse prin dulap”?
Cum puteti vorbi despre „viata” cand votati fara nici o jena avortul?
Valori aveti? Daca da, care sunt acestea? Daca nu, intreb din nou, „ce cautati, sau ce urmariti printre noi”?
Cand ati fost, intr-o alta data intr-o biserica evanghelica sau intr-o manastire, inainte sa urmariti voturile romanilor?
Aveti cumva vreo fotografie macar, de la cununia dumneavoastra religioasa intr-o biserica ortodoxa?
Daca sunteti prea ocupat sa ne raspundeti (aveti de tiparit manuale, se acoperiti baroni, de condus microbuze, de raportat crestere economica, de rezolvat problema MTO…), poate ne raspund cei cu care v-ati sfatuit…
„Ce cautati printre noi?”…
Eu sper ca il cautati pe Dumnezeu, onoarea, transformarea personala, iertarea, impacarea si binele aproapelui! Acesta ar fi un castig vesnic! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

16 gânduri despre „CE CAUTI, DOMNULE PONTA, PRINTRE „NOI”?

 1. Deja multi incep sa inteleaga ce se doreste din partea guvernului si a unor politicieni care ajung in campaniile electorale si intrebarile astfel le ridica ;
  „CE CAUTI, DOMNULE PONTA, PRINTRE “NOI”?
  http://benicruceru.com/2014/10/20/ce-cauta-victor-ponta-la-universitatea-emanuel/comment-page-1/#comment-115

  Trist este ca nu se intelege ca aceste vizite sint intentionat facute si ajung organizate de persoane care depind prin afaceri si legaturi de cei pe care ii promoveaza in campanie.Cand acest subiect a mai fost discutat cu cativa ani in urma tot asa se neaga legaturile si scopurile de reclama si asa zisa „BINECUVINTARE”:

  Penbtru a se intelege cum ajung aceste vizite programate cititi;
  „… Dorel Popa îi va facilita Lui Victor Ponta întâlniri cu anumiţi congresmani şi senatori de peste ocean“, se arata intr-un articol din Glasul Aradului, publicat in ziua plecarii si reluat si pe “Romania Evanghelica”. Blogul Romania-SUA sustine de asemenea ca “prezenta domnului Ponta a fost insa de aceasta data mai mult prin jurul liderilor si oamenilor din bisericile neoprotestante. Acesta avand cel putin doua intalniri cu lideri din bisericile baptiste si penticostale. Una din ele fiind biserica Elim dupa cum declara insusi pastorul Cristian Ionescu. Victor Ponta n-a vizitat intamplator aceste biserici acesta fiind introdus de catre fostul primar din Arad Dorel Popa, el insusi pastor“.
  http://www.ziaristionline.ro/2012/02/28/vizita-lui-victor-ponta-in-sua-a-fost-organizata-integral-de-lobby-ul-cultului-penticostal/
  Azi legaturile politice in domeniul religiei au ajuns pe fata si au o strinsa legatura intre ele fiindca depind de sponsorizari si aprobari in anumite afaceri si promovari pe care simplii membrii nu le cunosc si nici nu inteleg ce profituri intra la fiecare in buzunar.Trist dureros ,dar azi provocarile sint cu multul mai mari ca in regimul trecut si cei mai multi lideri religiosi incearca sa se justifice in fata celora care ii cunosc intr-un mod mai putin crestinesc.Azi prin accesari usor putem sa descoperim foarte multe ,dar liderilor nu le convin aceste dezvaluiri si nici nu doresc sa se stie ca sint astfel conectati impreuna la proiecte doar de ei stiute si dezbatute in birouri luxoase si bine antifonate;
  http://popaspentrusuflet.wordpress.com/2014/01/22/dr-paul-negrut-la-biserica-elim-chicago/
  Deci conectiile umbrite ajung de dezvaluie multe comploturi pe care crestinii simplii nu le cunosc si nici nu inteleg cum ajung in legatura si cu politicienii de azi ,care la rindul lor au pretentiile pe care le vedem .. si ajung listate pe paginile lor oficiale;
  „Vineri, 17 Octombrie
  Primul-ministru Victor Ponta a vizitat Universitatea Emanuel din Oradea”

  http://gov.ro/ro/stiri/primul-ministru-victor-ponta-a-vizitat-universitatea-emanuel-din-oradea
  Deci sa nu credeti ca este ceva spontan si sa nu fie cu un scop aparte ;

  …Trist si dureros este fiindca Bisericille ajung subordonate acestor personalitati care au pierdut standardul de adevarat crestin si care ingonra mesajul divin ;”..28. Luati seama, dar, la voi insiva si la toata turma peste care v-a pus Duhul Sfant episcopi, ca sa pastoriti Biserica Domnului, pe care a castigat-o cu insusi sangele Sau.
  29. Stiu bine ca, dupa plecarea mea, se vor vari intre voi lupi rapitori, care nu vor cruta turma;…”Dar trebuie sa intelegem ca;
  „9. Oricine o ia inainte, si nu ramane in invatatura lui Hristos, n-are pe Dumnezeu. Cine ramane in invatatura aceasta are pe Tatal si pe Fiul.”
  Dragii mei lupta pentru pastrarea Bisericii curate si a „sfintilor in puterea slujirii ” azi nu este usoara si dureros este ca cei pretinsi prin pozitii ,azi ingenuncheaza Bisericile si institutiile teologice in fata faradelegii si le aduc la standardul dureros al celor 7 Biserici descrise in cartea apocalipsei !Si cine nu intelege mesajul ajunge de -si pierde dreptul la viata ,ajungand robii acestor persoane care sint duplicitare si ca Iuda ,fariseii si preotii din timpul Domnului Isus ne vind dreptul vietii de sfintenie ….pe ceea ce vedem ….Si Domnul Isus ne atrage atentia cu privire la aceste lucruri…dar ajungem sa intelegem si sa biruim ispitele,incercarile si provocarile care astfel apar?

 2. Walden permalink
  octombrie 22, 2014 18:40

  CLELE ZECE PORUNCI PSTORALE EVANGHELICE AMERICANE

  1. Keep your friends close, and your enemies closer.
  2. Composure is everything, never let your followers know what you’re thinking. 3. Always be respectful to people.
  4. Earning respect is more important than earning money.
  5. Sometimes it’s okay to make a truce with people you hate, if doing so will prevent more damage.
  6. There is a sick, manipulative, shrewd ,satanic bastard in all of us.
  7. Some people don’t respond to hate . You cannot intimidate such a person till you figure out what is most precious to him.
  8. Even if you’ve grown up with someone and you go way back, always watch your back.
  Dissent brings out the worst in people.
  9. Your followers are but human. They respond to incentives like we do. They feel similar things as us. And they are fiercely protective of their families much like us. Most importantly, it inspires us to look deep within and find the neo-protenstants in all of us. Maybe given similar circumstances, we’d be no different.
  10.Merci ,onesty and scrupul are not sentiments but mistakes wich you pay for .

 3. Toate cele de mai sus sunt valabile daca:
  – cine aduce dovada ca V Ponta este ateu? ( Un ateu nu rosteste binecuvintari)
  – care era interesul lui V Ponta cind a vizitat Elim Chicago? ( era doar presedinte PSD)
  – cine aduce dovada ca PSD este partid IMPOTRIVA lui Dumnezeu?(multi membrii PSD sunt
  evanghelici, catolici, ortodocsi, alte religii dar CRED IN DOMNUL ISUS!)
  – cine are dovada ca din cei de la virf PSD promoveaza politici anti culte sau de
  reprimare a acestora?
  Si intrebari de acest gen pot fi multe in multe domenii si multe interese.
  Daca au fost acceptati slujitori care au jucat „la doua capete” avind interes protectia si facilitarea existentei si activitatilor cultelor sub regim comunist, DE CE credeti ca pastorul Negrut trebuie somat in acest hal?
  Exista dovada tradarii Domnului Isus sau a parerilor si mofturilor unora, care si ei la rindul lor pot fi intrebati FOARTE MULTE.
  Domnul Isus a lasat o intrebare valabila pentru ISTORIA OMENIRII : cine vrea sa dea primul cu piatra?
  Oare asemenea polemici , care au ca justificare doar indignarea personala sustinuta de o dorinta si o rivna proprie legat de credinta noastra, oare cui si la ce folosesc?
  Cred ca biblia ne invata cu totul o altfel de lupta , folosind o cu totul altfel de armatura si armura.
  Cine ne garanteaza ca nu mai trebuie sa fim PRIMITORI DE OASPETI? Ca daca ii primim numai pe ai nostri, oare nu asa fac si paginii?
  Cine ne indeamna sa fim buni si blinzi, smeriti, sa fim plini de dragoste, sa fim lumini PENTRU CINE? Noi intre noi? Pai asta vad de mintenas 10 ani si va spun cu nu sunt prea multe lucruri de lauda.Si le stiti si voi.Si acuma, problema cruciala a evanghelicilor a ajuns vizita primului -ministru a tarii? (nu fac politica, am parasit aceasta zona si AM VENIT LA HRISTOS! Macar avind si aceasta marturisire si mai sunt sute sau poate mii de acest fel, credeti-ma ca inca mai cunosc si tabara din care am venit)
  Zeci de ani, sute sau mii de crestini s-au plins de fostul regim din Romania. Acuma cind politicienii, securistii, politistii, altii din alte structuri politico-administrative vin la credinta o vreti confiscata? Va intrebati ce cauta la voi?
  VA ASIGUR EU CA VIN LA VOI TOCMAI PENTRU CA NU MERGETI VOI LA EI! Domnul Isus spune sa indraznim. Si noi indraznim sa le demonstram ce religiosi suntem si ce drepti si ce murdari si atei sunt ei.
  Stiu ca voi fi etichetat cum de fapt a si facut fr Mike punind comentariul meu ca paralel cu articolul scris de el.. Pot fi etichetat pentru ca ani multi am mincat acea piine si, da, a fost alba. Si daca Dumnezeu s-a indurat ca si din aceasta zona sa isi scoata laude, ce aveti de murmurat voi CARE STATI IN PICIOARE? MAI DEGRABA BIBLIA NE SPUNE SA NE TEMEM !
  Cine se crede singur intelept si ca va putea imparti mintuirea numai intre rude, cunoscuti si prieteni tare ma tem ca se inseala.
  Nu compar pe nimenu cu nimeni, dar toti cei care aveti opinii de critica la adresa fr Negrut sa aveti in vedere doua MARI adevaruri:
  – si Pavel era in guvern cind Dumnezeu a facut din el ceea ce multi evanghelici fiind inca nu inteleg nici macar cum a lucrat credinta acestui apostol.
  -nici ap Petru nu a inteles ca „trebuia sa mearga”. A spus „nu” iar Dumnezeu i-a spus DUTE pina s-a dus si la neamuri.
  Lasati-o aceasta postare in sens DUHOVNICESC, nu o traduceti dupa indemnul si intelegerea voastra. In dragostea frateasca va rog opriti-va numai la continut si exprimare, neglijati si ignorati cuvintatorul. Noi nu suntem chemati la JUDECATI de acest fel si IMPATIRI de mintuire celor pe care noi ii credem vrednici de asa ceva.
  Fratilor. a iubi vrasmasul, a iubi pe aproapele tau, a lucra cu dragoste, a fi blind si smerit, a fi bun, a rabda pentru numele Domnului Isus,a face binele,… acestea si multe atribute din acestea sunt caracteristice unor COPII DE DUMNEZEU ! Si ma gindesc cita sinceritate avem noi in noi cind afirmam ca : avem nasterea din nou, ca suntem copii de Dumnezeu, ca avem botezul si calauzirea Duhului Sfint, ca Isus a luat chip in noi , ca noi TRAIM in Domnul Isus,ca NOI suntem LUMINI in lume,noi suntem SARE ( de cite ori amara sau foarte amara?)noi am renuntat la fire, la sine, …
  Cum puteti vedea voi cele doua tablouri fata in fata: Judecarea pastorului Negrut si ceea ce suntem noi, fiecare. Inima ne-o cunoastem doar noi si Dumnezeu, dar faptele noastre striga mult mai tare decit ceea ce afirmam noi despre noi.
  In final noi intrebari: care este prejudiciul pentru credinta , ce poate face omul (Ponta) daca fratietatea este cu DUMNEZEU si calauzita de Duhul Sfint? De fapt care este credinta noastra , domnilor? Tare ma tem ca trebuie reascultat Travis Hunt si Iacob Coman, s-or mai fi ei dar …
  Fiti binecuvintati.

  1. Frate Tristarul
   Citind exprimarea sentimentelor tale sufletesti ,cu tot respectul si dragostea ce ti-o port,si in speranta ca nu te vei supara ,i-mi permit sa te intreb: Ai citit in Biblie,atit in NT,cit si in VT,despre „adulter”,pe romaneste (curvie si preacurvie),si convins fiind ca da,cum traduci acest termen?
   Fii binecuvintat .

   1. Da, e bine ca nu te referi decit strict la material.Multumesc.
    Opinia ta de a compara curvia cu ceea ce eu aduc in discutie, nu prea merge.
    Eu incercam sa fac o distinctie in a confisca mintuirea , tabloul fiind vizita lui Ponta.
    Dreptatea ta este in alta parte. Analizat pe felii, da, politica este un gen de curvie in haine de dans. Sigur ca delegatia vina popularitate.Dar ce ar fi vrut sa vineze? Mai ales ca vizita a fost aranjata vreme inainte. Iar chiar daca Ponta nu este ateu, SI NU ESTE, el nu se ocupa cu evanghelizarea, clar!Nici nu i se poate cere. Dar ca intr-o asemenea situatie poate sa se intimple ceva magnific prin AUZIREA CUVINTULUI, si aceasta este posibil.Cine poate sa spuna NU?
    Eu , Tristarul, la aceasta ora cred ca Dumnezeu poate aduce la pocainta PE ORICINE!
    Si mai ramine o intrebare: Care este de fapt in aceasta situatie INTERESUL CELOR CE STRIGA LA NEGRUT? Ce se obtine? Ce se demonstreaza? Vrea cineva pacea? Care pace? Crezi tu ca este aparat aici in vreun fel Domnul Isus?
    De fapt postarea mea se vrea un strigat la a nu mai amesteca lucrurile.Ce are duhovnicia cu primaria? NIMIC ! Iar ca din nimic sa facem o discutie si sa-i spunem interes biblic, cred ca este prea mult.
    Restul sunt amanunte.

   2. Blogosfera este un cimp de pareri si dialog ,si fiecare isi exprima parerea in functie de cunostinta si experienta acumulata in timp,si care difera de la o persoana la alta.
    Personal,ma bucur de aceasta oportunitate de partasie,cu toti fratii ,citesc toate comentariile ,si ma bucur in mod special cind sint cobatut cu argumente scripturale ,cu INTELEPCIUNEA CUVINTULUI ,care este „mai taietor decit orice sabie cu doua taisuri”.
    Vezi tu,draga Tristarul,personal nu cunosc persoanele aduse in discutie ,si nici nu ma refer in mod personal la cineva,ci la gest,comportament ,activitate in general ,iar in articolul de fata ,fiind vorba de contextul comportamentului unei organizatii „duhovnicesti”,in raport cu o alta,fireasca,lumeasca,mi-am permis sa -mi exprim ,dezacordul total fata de astfel de „aliante”nsi care ,personal ,le consider,TRAGEDII crestine sau,VINZAREA DREPTULUI DE INTAI NASCUT,ori TRADARE IUDICA.
    Fii binecuvintat.

  2. Dragul meu Tristar, fi cu bagare de sema la tonul ironic, l-a aroganta si complexul de superioritate „tipic americana” a „atleticului ” Travis Uunt !!!. El indrazneste sa vorbeasca despre o relatie -tata-fiu-ce in realitate NICIODATA nu a avut loc, nu a fost formata !. O relatie inexistenta , dar dupa analiza dansului, „intrerupta ” cu treizeci si sase de ani in urma. (??!!). .Oare este intelept sa bati campii pentru Hristos , cu necontrolata voiosie, fara sa apelezi la intelepciune ??!!. In afara de captarea atentiei publicului , ce alt castig al lui ,vezi tu aici ??!! Din nou, graba ,strica ireversibil treaba ,mentinand vechiul scor de 1- O (zero ). .; . .
   Cat priveste subiectul I.Coman, Mosu’ a intreprins filigranate analize de profil , iar rezultatele sunt shocante . . . . .

   In afara de intelepciune si profunda dragoste pentru semeni, nimic nu este ziditor , calauzitor si profitabil crestinului ,in calea lui spre Mantuire !

   Ferice de cei cu inima curata, caci ei il vor vedea pe Dumnezeu ! sincerely, MIR

   1. Vezi tu,dragul meu,Walden,tocmai „despicarea firului in…”,te ridica la o inaltime ,uneori ametitoare ,dincolo de timp si spatiu,la o forma de „intilnire ” de gradul trei ,a creatiei cu CREATORUL sau,iar daca reusesti sa ramai persévèrent,dupa astfel de experiente,revii cu picioarele pe pamint ,continui existenta efemera a acestei „vieti experimentale „,fizice,insa cu o nadejde si o credinta inoita, consolidata de aceasta intilnire,continuind sa traiesti ,insa permanent cu gindul la acea intilnire deosebita ,ce-ti da aripi,sa zbori prin desertul actualei vieti experimentale ,spre alte „lumi”,traind cu gindul si nadejdea vie la INTILNIREA FINALA.
    Fii binecuvintat.

   2. Cu regretul de rigoare ca nu am specificat pozitia mea fata de aceasta problema a „relatiei inexistente” , poate este un pic tirziu dar tu Mosul meu ma intelegi. Parerea mea este ca asemenea aspecte nu pot fi folosite ca punct de sprijin intr-un moment dat de predica, acestea tinind strict de viata privata. Cred ca era nevoie de incuvintarea ta de a fi facut public subiectul , mai ales in forma aceasta de predica.
    Era de fapt un subiect separat intre tine si Mike.Atunci cind am ascultata predicaa pentru prima oara am crezut ca Travis l-a insotit pe Mike. Asa credeam ca a stiut atit de repede americanul povestea, care prin elementele ei are si un fir de „extraordinar” . S-apoi imi amintesc foarte bine ca de fapt acea vizita a fost pornita de la solicitarea ta. Tu ai dat adresa si numele in postarile tale. Tu mentionai ca poate fi realizat si un moment „cosmic”…dar care s-a pierdut.
    Da, cred ca este bine sa stau la o parte in acest subiect care inca este la „fermentat”.Partea care eu de fapt o invocam era legata de mecanismul iertarii. Travis , chiar daca foloseste si putin artificial, mie personal mi se pare ca a realizat un tablou destul de consistent si cu multa referire biblica in ceea ce priveste iertarea.Ba chiar mi se pare ca o surprinde in mai multe fatete. La aceasta ma refeream legat de polemica cu Negrut. Cind lucrurile ajung in asemenea puncte, cel mai bine este a se aplica „stampila” iertarii si… iarta cine poate.
    Iar pe Iacob Coman cel mai mult il mentionez pentru teatrala expunere legat de miciuna ajunsa la rang de lege printre ai nostri.Si nu numai.In general fr Coman socheaza mult in predici, dar, acest paravan ii permite sa spuna franc ce are de spus.
    Cred ca acuma ma poti intelege si stiu ca ma pot bucura de iertare din partea ta.Asta nu inseamna ca promit sa nu mai fac.
    Fii binecuvintat Mosul meu drag si faca Dumnezeu ca scorul sa se modifice la normal, dragostea raminind pecetea peste toate. Mult har si pace sfinta tie si casei tale.

 4. Marea durere a „marilor” pastori ,este ca „oile ” se imputineaza si „ei ” se inmultesc determinindu-i sa intre intr-o competitie acerba unii cu altii, orbiti de orgolii si mindrie,neglijind rolul slujbei la care au fost chemati ,construind „stane ” dotate cu tehnologie de ultima generatie,confortabile si pline de lux,folosind tehnici de convingere atractive pentru firea paminteasca,ce izbesc privirile si gidila urechile ,care la prima vedere par bune ,insa in scurgerea timpului ,”oile” ranite,bolnave si flaminde ,fiecare la timpul hotarit,aud glasul ADEVARATULUI PASTOR,ce le cheama pe nume,le trateaza cu dragoste,le da vindecare,le duce la pasuni verzi si la ape de odihna,si face acest lucru ,cu o DRAGOSTE SACRIFICATOARE pentru oile LUI.
  Ma intreb,ce vor deveni acesti pastori platiti,cind nu vor mai avea oi in stana ?!
  Fiti binecuvintati

  1. Aceasta este si durerea Mosului. Aceasta striga si Mosul de ani de zile. Si vezi tu ce putini comenteaza asemenea probleme?Ce putini iau atitudine in aceasta directie? Macar ca sunt reale, sunt actuale si sunt dureroase.
   Zic si eu un mare AMIN la postarea ta, adica „asa este” , „de acord”. Mai ramine sa mijlocim pentru a nu fi tot asa mai departe.Sa vina trezirea.
   Pace tie.

 5. Asistam acut la o reincarnare a lui Mefisto „liberalul” ,taman in campul universitar oradean .Oare de cate ori pe zi tre’ sa mergem la oftalmolog sa ne schimbe dioptriile slabite de prea multa concentrare „crestina „, ori . . . sa ne scoatem ochelarii si sa’i stergem ,in speranta ca ne vor ajuta sa „vedem mai bine” murdaria lumii , machata atat de festiv pentru popularitate in sanul bisericii .Iar in paranoica slujire si limbaj putred si greu mirositor al „Romaniei Evanghelice” , atat puntea cat si dracu’ traesc intr-o stransa simbioza „misionara”.Cele doua vase goale pe jumatate ,unul pentru apa si unul pentru vin , amestecate impreuna in fum straveziu de tamaie baptista, prelungesc suficient de mult „ametirea” publica ,scontata de negrutul Mefisto !.

  Dumnezeu cu mila !

 6. La inceputul cartii Iov, Dumnezeu a stat de vorba cu diavolul, l-a contrazis, nu l-a chemat sa tina o cuvantare in fata „alesilor sai”, multumindu-i apoi pentru mesaj, dand impresia in fata oamenilor ca ei sunt una, ca defileaza impreuna. Ei bine, in cazul Ponta, se stia ca „dracul” este in campania electorala, ca el vine sa faca propaganda, sa amageasca alegatorii, iar acesta este lasat sa arunce momeala, si in final i se multumeste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: