AM EU VREO VINĂ, PENTRU CĂ CEI DIN JURUL MEU VOR AJUNGE ÎN IAD ?

Încă din timpul regimului comunist, am fost sfătuiți să nu ne ocupăm de ecumenism și să ne vedem de religia noastră, în liniște și în particular. Cu toate acestea, nu puțini au fost cei care, călcând pe urmele Domnului Isus și ale apostolilor și-au riscat nu numai libertatea, dar și viața, pentru a spune și altora despre marea comoară găsită de ei, și anume, Mântuirea sufletului.

De ce au făcut – cei ce au făcut – acest lucru? De ce s-au expus și au riscat așa de mult? Este biblic?

Nu numai că este biblic, este chiar o poruncă dată de Domnul Isus apostolilor, chiar de la început: „Mergeți în toată lumea și vestiți Evanghelia la orice făptură.”(Marcu 16:15-20) – Marea Trimitere.  Apoi în Evanghelia după Luca, capitolul 16, versetele 19-21, putem citi pilda „BOGATULUI NEMILOSTIV”, unde acel bogat a ajuns în IAD. Este descrisă deasemenea grozăvia Iadului. Bogatul îi cere lui Avraam permisiunea să meargă la cei din casa lui, pentru a-i salva, ca ei să nu ajungă unde era el, până nu era prea târziu.Picture-of-Hell

Ce putem învăța din cele amintite mai sus?

– În primul rând, Isus ne spune (practic dă o poruncă) că trebuie să vestim Evanghelia la orice făptură. Asta înseamnă să încep chiar cu cei din casa mea, apoi la cât mai mulți din cei aproximativ 7 miliarde de oameni, câți trăiesc astăzi pe mapamond, să le vestesc Evanghelia.

– Apoi, în caz că acest lucru nu ne motivează destul, să luăm în calcul măcar faptul că Iadul este atât de îngrozitor (și etern). Și știind lucrul acesta, să nu încetăm să luptăm zilnic, pentru a salva de la el măcar pe cei din jurul nostru, cu care avem contact mereu.

– Nu numai păstorii sau evangheliștii, ori cei care predică au această datorie, ci fiecare bun Creștin (născut din nou).

Vă rog să ascultați un scurt mesaj, de la cineva care a ajuns în Iad. Cred că după ce veți asculta acest mesaj, veți simți (așa cum și eu am simțit) o mult mai mare responsabilitate pentru toți cei care trăiesc, în casa noastră, la locul de muncă, vecini și orice alte persoane cu care avem contact în pribegia noastră pe acest pământ.

Vă doresc o audiție atentă și cu folos.
God bless you all.
Cu dragoste sinceră,
Mike Olari.

9 gânduri despre „AM EU VREO VINĂ, PENTRU CĂ CEI DIN JURUL MEU VOR AJUNGE ÎN IAD ?

  1. Amin!fr Iosif. Greu de inteles cum se pot accepta asemenea lucruri. Dar inteleg ca este numai o recomandare, aprecierile le face fiecare. Oricum, pina la vederea acestui clip, eu am crezut ca, credinta este o treaba serioasa.
   As dori sa stiu daca acea vale de netrecut despre care ne spune biblia, prin ce mijloace a fost trecuta de catre postas? Sau care a fost metoda trimiterii scrisorii? Cu ce a fost scrisa de n-a ars la asa temperaturi? Of…of…of….
   De fapt mai avem o marturisire a fr Duduman Dumitru care ne spune ca niste crestini americani au cheltuit enorm ca sa poata sa fotografieze pe Duhul Sfint. Cine stie ,poate or mai fi o multitudine de asemenea lucruri pe care nu le stim. Dar cei ce cred in Sfinta Treime si planul de mintuire a lui Dumnezeu pentru omenire, NEAPARAT trebuie sa declare asemenea grozavii ca minciuni de speriat pe cei speriati. Fr Mike, oare noi suntem crestini de frica iadului (? …cine imi da versetul) sau suntem crestini pentru ca IUBIM PE DUMNEZEU TATAL, DUMNEZEU FIUL SI DUMNEZEU DUHUL SFINT?
   Sau mai degraba sa cred ca iar nu am inteles nimic…de fapt, astazi la discutia preliminara cu echipa de trei medici ce m-a luat in primire (oncolog, chimoterapist si radioterapie) am aflat ce dezastre face diabetul in creer.si nu numai. Sigur ca stiind ce duc de atita vreme, mi-am pus intrebarea daca nu cumva…si eu va chinui pe voi fratii si surorile mele. Promit ca mi-am pus un strajer care ma va opri la timp. dar chiar si in aceste conditii , cine ne va desparti de dragostea Domnul Isus?
   Fiti binecuvintati.

   1. Draga Tristare
    Nu trebuie sa fiu un bun crestin,( chiar si un om din lume bine educat stie acest lucru) pentru a respecta pe cineva, cind intra la el in casa, mai ales cind el continua sa te trateze cu multa dragoste, zi dupa zi.
    God bless you and yours.
    mike

 1. Luca 16 cu 23… unde era bogatul? Oare este bine sa sucim exprimarea ca sa ne iasa „lucrul bine facut”?
  Ovidiu Mihut, IADUL este ceva ce NU INTERESEAZA sub nici un aspect pe COPII LUI DUMNEZEU!!!!! Ei nu au nici o legatura cu asemenea locuri. Asa cred si ma bazez pe cuvintele scumpe ale Domnului Isus … eu ma duc sa va pregatesc locasuri …unde sunt Eu ve-ti fi si voi…. care iad? Noi crestinii am ajuns sa ne temem mai rau de satana ca de Dumnezeu? Nu cred ca este bine. Este parerea mea si va rog frumos sa ma iertati daca aduc atingere vreunei „doctrine”, calea mea este Domnul Isus si tinta este IMPARATIA LUI, acolo unde EL mi-a promis ca ma asteapta si unde mi-a pregatit si mie un loc dintre cele multe locasuri. Cred cu tarie ca undeva de-a dreapta Tatalui. Doamne ajuta-ne credinta.
  Fiti binecuvintati.

  1. Paradoxal,cum, dupa aproape doua mii de ani,oamenii se mai lasa dusi, de tot felul de invataturi ,ce deviaza frapant si copilareste, de la adevarul si lumina Cuvintului Lui Dumnezeu, inducind eroarea „fricii”,de lucruri „iluzorii”,imaginate de „religii”formate de om pentru a „stapini” peste cei ce nu cunosc ADEVARUL ,si tinindui in SCLAVIA FRICII,
   in scopuri egoiste,si individualiste ,lipsite de scrupule .”…veti cunoaste adevarul,si adevarul va va face SLOBOZI.”…”Eu sunt CALEA,ADEVARUL si VIATA.”…”Ia invatatura Ierusalime ,ca nu cumva sa Ma départez de tine,si sa fac din tine un pustiu,o tara nelocuita !”…”Caci de la cel mai mic pina la cel mai mare,toti sint lacomi de cistig;de la prooroc pina la preot,toti insala.”…”Asa vorbeste Domnul:”Stati in drumuri,uitati-va si intrebati care sint cararile cele vechi,care este calea cea buna:umblati pe ea,si veti gasi odihna pentru sufletele voastre !”Dar ei raspund:”NU VREM SA UMBLAM PE ELE !”
   Fiti binecuvintati.

 2. Iadul si Raiul ,sint inlauntrul vostru,iar” prapastia” dintre ele este „necredinta.”
  In lipsa luminii duhovnicesti ,bijbiim in bezna „slovei”,batind pasul pe loc ,sau si mai rau ,facind „marche arrière”,spre prapastia erorilor lipsei de cunostinta,lasindu-ne condusi de intelepciunea lumii,si a traditiilor si dogmelor religioase ce tin in „robia „obscurantismului ,milioane de oameni ce nu au „timp”de cercetare si cunoastere ,crezind mai mult pe oameni ,necunoscindu-L pe Dumnezeul Cel Viu,care ne-a aratat marea Lui dragoste ,prin CRUCE,MAREA TAINA a VIETII.
  „Asa vorbeste Domnul;blestemat sa fie omul care se increde in om,care se sprijineste pe un muritor si isi abate inima de la Domnul.
  Caci este ca un nenorocit in pustie,si nu vede venind fericirea;locueste in locurile arse ale pustiei,intr’un pamint sarat si fara locuitori.(Ieremia 17:5,6)…..”Osea 4;6)…
  Fiti binecuvintati.

 3. Raspunsul la intrebarea din titlu este afirmativ. Da, orice om salvat are datoria sa spuna altora despre salvarea prin DOMNUL ISUS HRISTOS, cu Cuvantul si cu Fapta! Asta indiferent daca ei sau ele primesc. DOAMNE, ajuta-ne sa TE marturisim! Amin! Multumim pentru articol si pentru video. Ioan Burca-Atlanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: