Magda Popescu, sincere condoleanțe pentru cei îndurerați !

Cu toate că nu am cunoscut-o pe Magda (decât de pe Internet), am reușit să-mi fac o impresie despre ea și despre activitatea intensă pe care a avut-o, din ceea ce au scris și alții și nu în ultimul rând, din ce a spus chiar ea, în ultimele zile de viață pe acest pământ.

maxresdefault

Negreșit că ea este fericită acum, dar cei rămași în urmă, sunt zdrobiți de durere.

Doresc, ca prin aceste rânduri să vă transmit din partea mea și a echipei mele de colaboratori, SINCERE CONDOLEANȚE și să vă asigur că împreună cu cei din casa mea, vă purtăm în rugăciunile noastre.

Despărțirea este foarte grea, mai ales când este vorba de plecarea unui suflet atât de nobil, lăsând în urmă un soț, părinți, frați și surori.

Bunul Dumnezeu să vă aline cu mângâierile Lui cerești și să vă dea nădejdea revederii, care este cel mai frumos lucru și poate și cel mai liniștitor.

Doresc deasemenea, să-i mulțumesc sorei Rodi, pentru toate informațiile pe care ni le-a oferit prin intermediul blogului ei, privitor la tot ce a ținut despre Magda Popescu, de la început și până la sfârșitul alergării ei pe acest pământ.

Mike OlariAccesând linkul de mai jos, puteți vizualiza mesajul din partea lui Daniel Popescu, de la serviciul de înmormântare.

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/07/08/daniel-popescu-mesaj-la-serviciul-divin-de-inmormantare-a-sotiei-magda-popescu-7-iulie-2015/

Un comentariu

  1. Iata ca avem si noi eroi, pe Magda, o tanara de 23 de ani care ne-a invatat pe zeci de mii de crestini cum sa traim si cum sa murim frumos si plini de credinta! Si nu mai putin erou este sotul Magdei, Daniel, care la fel a impresionat pana la lacrimi… Dumnezeu sa-l mangaie toate zilele vietii lui si sa-i dea putere sa-L slujeasca mai departe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s