ÎNCEPUTUL… SFÂRȘITULUI !!! TRAGEDIA AMERICII – TRAGEDIA PLANETEI PĂMÂNT

În video-ul de mai jos, veți vedea lucruri greu de imaginat, mai ales că se întâmplă în țara care declară că are cel mai ridicat procent de „creștini”.

PRIMA CERERE ÎN CĂSĂTORIE ÎNTRE UN CUPLU DE GAY ! (într-o bisericã)


gays

Trist, dar adevărat! Unde s-a ajuns … și oare, ce va mai urma?

După cum înțeleg eu Biblia, s-a ajuns la punctul culminant în ceea ce privește păcatul. Când Sodoma și Gomora au ajuns la ceva asemănător, Dumnezeu a intervenit și a șters și ars de pe fața pământului aceste două cetăți.

Este foarte clar, că Dumnezeu în dreptatea și corectitudinea Lui, nu v-a întârzia să ia aceleași măsuri și cu privire la situația Americii și nu numai.

Privesc acest video și sunt pur si simplu stupefiat de ceea ce se întâmplă. Nu numai că cei din biserică nu părăsesc biserica atunci când văd asemenea urâciune diabolică, întâmplându-se chiar sub ochii lor, dar chiar se și ridică în picioare în semn de respect și aprobare pentru acest act, aplaudând din răsputeri, ceea ce ar fi trebuit în mod normal să condamne din toată inima, acest act de o urâțenie ne mai întâlnită, până în prezent într-un locaș religios.

Cu toată tristețea pe care o am în inimă, totuși sufletul meu este înviorat la gândul că sfârșitul este iminent. De fapt, pentru noi cei care L-am slujit dintr-o inimă sinceră pe Dumnezeu, abia la sfârșitul vieții pe mapamond, va începe adevărata viață și fericire.

Aceste lucruri, care prevestesc tot mai grăitor sfârșitul, ar trebui să provoace biserica la o trezire demnă pentru un început măreț cu Domnul nostru.

Cu inima plină de tristețe, dar cu o speranță pentru un început Glorios și Veșnic,

Mike Olari


Video-ul de mai jos este în limba Engleză, iar mai jos este traducerea scrisă, în limba Română.

FIRST UNITED METHODIST CHURCH OF AUSTIN (PRIMA BISERICĂ METODISTĂ UNITĂ DIN AUSTIN, TEXAS)

Biserica din care facem parte, ne-a cerut să ne mărturisim dragostea unul pentru celălalt, în mod public. Dar el, nu s-a așteptat la asta !

Duminica, 23 August 2015, FIRST UNITED METHODIST CHURCH OF AUSTIN

Să fii creștin, înseamnă să ai o relație cu oamenii. Pentru că noi ne iubim reciproc, nu pot să vă descriu cât de mult înseamnă asta pentru noi.

Într-o zi, foarte curând, Dumnezeu va veni și vom fi împreună cu El.

Sunt multe motive pentru care să fiu fericit, dar cel mai important lucru pe care l-am cerut de la Dumnezeu, înainte să fac pasul acesta, a fost acela de a face pasul acesta cu acordul părinților tăi.

…urmează momentul când îl cere în căsătorie public…

Nu pot să vă spun în cuvinte cât de mult contează pentru noi că ne-ați acceptat. Nu veți putea înțelege niciodată bucuria noastră.

Vă mulțumim!

Traducerea: Mihai Lupu

Într-o scurtă descriere a video-ului, unul din cei doi bărbați spune următoarele:

Ni s-a cerut să ne mărturisim dragostea noastră, în fața congregației din care facem parte, la First United Methodist Church of Austin. Aceasta este o biserică ce ne-a primit și ne-a schimbat viețile. Cu toții sunt bineveniți, fără nici o excepție. Ca și membri ai acestei familii minunate, am crescut ca și Creștini fiecare individual, dar și în viața de cuplu. După 9 ani de când suntem împreună, nu cred că ar fi fost un mod mai minunat în care aș fi putut să îl cer de soț. Sexualitatea ta nu definește dreptul de a trăi o viață trăită în plinătatea lui Cristos. Noi suntem învățați să iubim și asta este atât de simplu. Suntem binecuvântați dincolo de imaginația noastră sălbatică!

Traducerea: Mihai Lupu

CE TRIST …

7 comentarii

 1. Nici n-am avut puterea sa vizionez filmuletul.Poza mi-a produs,deja,o sila irepresibila.Imi este teama ca,in numele democratiei,Bisericile vor fi obligate sa accepte asta.Si,da,e inceputul sfarsitului.Daca nu suntem,cumva,in mijlocul lui.Eu,oricum,nu merg la nicio biserica dar,ma gandesc la cei care merg.Nu cred c-o vor mai face avand asemenea „frati”. Andre Malraux a spus ca secolul XXI va fi religios sau nu va fi deloc. Tind sa-i dau dreptate,mergand pe variant a doua.Nu va mai fi deloc.

 2. 2Petru 6-8 ;6dacă a osândit El la pieire şi a prefăcut în cenuşă cetăţile Sodoma şi Gomora, ca să slujească de pildă celor ce vor trăi în nelegiuire, 7şi dacă a scăpat pe neprihănitul Lot, care era foarte întristat de viaţa destrăbălată a acestor stricaţi; 8(căci neprihănitul acesta, care locuia în mijlocul lor, îşi chinuia în toate zilele sufletul lui neprihănit, din pricina celor ce vedea şi auzea din faptele lor nelegiuite;). Acum putem intelege cum isi chinuia Lot sufletul in Sodoma , si nelegiuirea din timpul lui Noe care nu a mai putut fi suportata .Si daca Dumnezeu nu a trecut cu vederea aceste doua situatii din istorie credeti ca va fi altfel cu cei de astazi ? Nu, dimpotriva cu atat mai mult astazi cand oamenii au in fata cele doua exemple , Vremea lui Noe si Sodoma . De aceea cei ce vi se tulbura duhul si va chinuiti sufletul la ce vedeti si auziti pregatitiva sa fiti scosi afara , iar cei care se simt bine in situatia actuala si gasesc de bine ceea ce se intampla in aceasta privinta (homosexualism, sexualitate excesiva , adulter,avorturi schimbari de sex,etc) gasind ca este ceva normal , pentru acestia Biblia are un singur raspuns „soarta Sodomei si a locuitorilor ei ..

 3. 22. S-au fălit că sînt înţelepţi, şi au înebunit;
  23. şi au schimbat slava Dumnezelui nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi tîrîtoare.
  24. De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile;
  25. căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu, şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvîntat în veci! Amin.
  26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scîrboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii;
  27. tot astfel şi bărbaţii, au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, AU SAVARSIT PARTE BARBATEASCA CU PARTE BARBATEASCA LUCRURI SCARBOASE, şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.
  28. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.
  29. Astfel au ajuns plini de ori ce fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sînt şoptitori,
  30. bîrfitori, urîtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi,
  31. fără pricepere, călcători de cuvînt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă.
  32. şi, măcar că ştiu hotărîrea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sînt vrednici de moarte, totuş, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.

  Pastorul, sau preotul, sau seful lor nu a gasit in BIBLIE aceste versete. Si toata asa zisa biserica e bucuroasa de eveniment!!! Incredibil!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s