Evanghelizare Serbia, Voluja – August 2016

Una din îndatoririle noastre ca și creștini, este de a vesti Cuvântul lui Dumnezeu la orice făptură, chiar până la margininile pământului.

14360364_1790241371249930_1293343226_o

Cunoaștem din Cuvânt că Dumnezeu nu are în vedere fața omului atunci când vine vorba de mântuirea sufletului. Nici măcar cultura, țara, familia sau religia în care a trăit până atunci. Ci foarte specific și clar Dumnezeu spune că un om este salvat de la moarte atunci când accepta pe Isus Cristos ca Domn și Mântuitor în viața sa.

Singurul care poate schimba viețile unor oameni care mergeau spre pieire și să le schimbe direcția de mers a vieții, către Dumnezeu, este Cristos prin jertfa Sa de pe cruce. Însă El, se folosește de noi copiii Săi, ca să le spunem oamenilor cum pot dobândi calitatea de copii ai lui Dumnezeu, scăpând astfel de o viață trăită în păcat, trecând la o viață trăită în pace și sfințenie.

Prin harul lui Dumnezeu am fost și noi  parte la răspândirea Evangheliei, cu ocazia unei evanghelizări organizată de un grup de frați din Serbia, localitatea Voluja, situată undeva în vârful unor munți.  Mulțumim lui Dumnezeu pentru oportunitatea de a sluji oamenilor de acolo și prin cântare, dar și prin Cuvânt.

Este minunat să vezi cum lucrarea lui Dumnezeu propășește și cum Biserica se înmulțește și în rândul unor oameni care trăiesc într-o țară unde religia ortodoxă este religie de stat și este foarte dificil să îți exprimi alte păreri și convingeri religioase personale.

O soră venită înapoi în Serbia, din Austria, a cumpărat acolo o proprietate unde locuiește cu soțul ei. Această familie a reușit să obțină aprobare de la Consiliul Local și de la Poliție (care mai târziu în timpul evanghelizării au venit să verifice ce se întamplă acolo) cu condiția ca tot programul să se desfășoare pe proprietatea acestei familii, fără ca cineva să iasă pe stradă cu scopul de a aduce și alți oameni. Cu toate acestea, Dumnezeu a lucrat cum știe El mai bine și după cele 2 zile de evanghelizare, oameni care au venit acolo triști, împovărați, au plecat eliberați și împăcați cu Cristos. Slavă lui Dumnezeu pentru aceasta.

14359619_1775951872679554_763081390_o

Vă rugăm, să purtați în rugăciunile dumneavoastră lucrarea din localitatea Voluja și Neresnica, ca Dumnezeu să dea biruință în lucrurile care le-a început acolo. Deasemenea vă îndemnăm să îi purtați în rugăciune și pe slujitorii lui Dumnezeu din acele localități, să fie plini de Duhul Sfânt ca să poată purcede în lucrarea Lui.

Doamne ajută!

Un gând despre „Evanghelizare Serbia, Voluja – August 2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: