Happy New Year 2017!

Acum, la sfârşit de an, doresc să Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru faptul că El ne-a purtat de grijă, dar şi pentru ajutorul acordat privitor la slujirea multor oameni din lumea virtuală.

Vă doresc tuturor cititorilor blogului nostru, cât şi celor care urmăresc pagina de Facebook, un An Nou fericit, cu multe împliniri în toate domeniile, dar în mod deosebit, cele mai multe împliniri să le aveţi pe plan spiritual.

Deasemenea, mulţumesc tuturor celor care citiţi mesajele noastre, dar în mod special vreau să mulţumesc celor ce le transmit mai departe şi cu această ocazie vă încurajez ca în anul care ne stă înainte, să continuaţi cu şi mai mult elan acest lucru.

Întâlnesc pretutindeni unde călătoresc, dar şi prin mesaje primite în privat, mulţi oameni care îmi spun cât de mult înseamnă pentru ei aceste mesaje! Atunci când distribuiţi aceste mesaje biblice, faceţi o slujbă pentru Dumnezeu şi totodată, încurajaţi şi pe alţii care poate chiar atunci au nevoie de un cuvânt de încurajare şi mângâiere din Cuvântul Sfânt.

Dumnezeu să vă binecuvânteze şi în Noul An care ne stă înainte!

 

Cu deosebită preţuire, în slujba Împăratului,

Mike Olari

new-year-gifts

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: