Ce rugăciune ascultă Dumnezeu?

Isaia 59:1,2,3 – Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă ca să mântuiască, nici urechea Lui prea tare ca să audă, ci nelegiuirile voastre pun un zid de despărţire între voi și Dumnezeul vostru; păcatele voastre vă ascund Faţa Lui și-L împiedică să v-asculte! Căci mâinile vă sunt mânjite de sânge și degetele, de nelegiuiri; buzele voastre spun minciuni și limba voastră vorbește nelegiuiri.


De fiecare dată când omenirea trece prin anumite evenimente și momente grele, cu toții, chiar și cei mai puțin religioși, își aduc aminte de Dumnezeu și încep să se roage. M-am bucurat de faptul că președintele Americii a declarat ziua de 15 Martie, zi națională de rugăciune, dar oare rugăciunea poate fi făcută oricum?

Dumnezeu în Isaia 59 ne vorbește foarte clar, câteva lucruri care trebuie luate în seamă, dacă dorim ca rugăciunea noastră să fie ascultată!Anul trecut la nivel de planetă au fost omorâți prin avort peste 55 milioane de copii (asta reprezentând populația României de 2 ori și jumătate). Cevmurdare pot fi mâinile guvernelor lumii!? Apoi să nu uităm faptul că a spune oamenilor doar promisiunile lui Dumnezeu, fără să le spunem și cerințele Lui pentru ca să beneficiem de acele promisiuni, este o evanghelie ieftină și fără rezultate sau răspunsuri la rugăciuni, însăși bisericile care promovează o astfel de evanghelie, duc în eroare pe enoriașii lor.

Cred că este cazul să vedem ce trebuie făcut înainte să ne rugăm, pentru ca rugăciunile noastre să fie ascultate. Cred că odată cu declanșarea stării de rugăciune pentru situația de față, trebuie precedată de o pocăință și umilință autentică, altfrl ne rugăm degeaba!! Apoi să nu uităm că Dumnezeu are un plan bine definit pentru sfârșitul acestei lumi, iar acel plan nu va putea fi anulat indiferent de cât de mult ne vom ruga.

Este important să luăm în serios aceste lucruri, iar astfel în dragoste și respect deplin pentru Dumnezeu, să acceptăm VOIA LUI CEA BUNĂ ȘI DESĂVÎRȘITĂ!

mike olari


Vă propun mai jos să ascultați mai în detaliu acest subiect, prin fratele pastor Mihăiță Dănilă

Mihăiță Dănilă – Comunicat de urgență, din partea lui Dumnezeu

Un gând despre „Ce rugăciune ascultă Dumnezeu?

Comentariile sunt închise