Galerii

Concert – Cea de-a 27-a ediţie a Marşului Învierii – Parcul Rozelor TIMIȘOARA

agnus dei - english + romanian blog

Concert – Marsul Invierii -Parcul Rozelor Timisoara

Marşului Învierii – 9 Aprile 2018 -Timişoara

Cea de-a 27-a ediţie a Marşului Învierii la care participă anual mii de credincioşi, indiferent de confesiune.
Evenimentul a început la ora 15:00, în faţa Catedralei Mitropolitane, unde a fost rostită o rugăciune. Ulterior, s-a deplasat pe traseul Primărie – Consiliul Judeţean Timiş, iar la final, în Parcul Rozelor a avut loc un serviciu de evanghelizare.

Vezi articolul original

40 de europarlamentari s-au adresat celor mai înalte oficialităţi ale statului român, cu îndemnul de a respecta, cât mai curând posibil, voinţa celor peste trei milioane de cetăţeni români care au solicitat modificarea art. 48 din Constituţie. 

agnus dei - english + romanian blog

Virgil Achihai – Felicitări doamnelor şi domnilor europarlamentari pentru această iniţiativă! Mai precis, azi, 15 martie, 40 de europarlamentari s-au adresat celor mai înalte oficialităţi ale statului român, cu îndemnul de a respecta, cât mai curând posibil, voinţa celor peste trei milioane de cetăţeni români care au solicitat modificarea art. 48 din Constituţie.
În această seară am să-i amintesc pe nume pe fiecare în rugăciunea personală, ca Dumnezeu să-i binecuvânteze!

Vezi articolul original

FLORIN IANOVICI: Fiți martori astăzi ai retragerii mele (LIVE VIDEO)

agnus dei - english + romanian blog

Cina Domnului la Biserica Betel 13 aprilie 2017

TEXT – Matei 26:26-29

26 În timp ce mâncau, Isus a luat o pâine şi, după ce a rostit binecuvântarea, a frânt-o şi le-a dat-o ucenicilor, zicând: „Luaţi, mâncaţi! Acesta este trupul Meu“. 27 Apoi a luat un pahar şi, după ce a adus mulţumiri[a], l-a dat ucenicilor, zicând: „Beţi toţi din el, 28 căci acesta este sângele Meu, sângele legământului[b], care este vărsat pentru mulţi spre iertarea păcatelor. 29 Vă spun că de acum încolo nu voi mai bea din acest rod al viţei până în ziua aceea, când îl voi bea cu voi nou în Împărăţia Tatălui Meu“.

FLORIN IANOVICI: Suntem in niste momente in care eu, in saptamana aceasta, m-am cercetat foarte mult. M-am cantarit. M-am evaluat. Iata, aici in fata nu este o azima doar. Este trupul Domnului Isus Hristos. Aici nu este doar…

Vezi articolul original 785 de cuvinte mai mult

Ghiță Ignat: Îndemn la rugăciune!

The good fight

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, este o sâmbătă dimineață superbă, acum când m-am pus să vă scriu aceste rânduri! Soarele a răsărit și peste închisoare și, deși înăuntru încă este rece, văd cum soarele își face loc printre zăbrele și gratii și intră în celulele noastre. Acest lucru mă duce cu gândul la versetul din Sfânta Scriptură care zice: „El face să răsară soarele Său peste cei răi și peste cei buni” Matei 5:45.

IMG_0996.JPG

În bunătatea Sa, Dumnezeu nu îi lasă pe cei răi fără lucrurile esențiale pentru a trăi, ci uite că și peste noi deținuții răsare soarele Său pentru a ne încălzi. Atât eu cât și grupul de deținuți care ne întâlnim zilnic la timpul de laudă, rugăciune și studiu îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate bunătățile pe care le arată față de noi, pe drept vorbind fără să merităm vreuna dintre ele.

Vezi articolul original 423 de cuvinte mai mult

Un tur virtual impresionant prin Arca lui Noe

agnus dei - english + romanian blog

Genesa 7

1 Domnul a zis lui Noe: „Intră în corabie, tu și toată casa ta; căci te-am văzut fără prihană înaintea Mea în neamul acesta de oameni.

2 Ia cu tine cîte șapte perechi din toate dobitoacele curate, cîte o parte bărbătească și cîte o parte femeiască; o pereche din dobitoacele care nu sînt curate, cîte o parte bărbătească și cîte o parte femeiască;

3 și cîte șapte perechi de asemenea, din păsările cerului, cîte o parte bărbătească și cîte o parte femeiască, pentru ca să le ții vie sămînța pe toată fața pămîntului.

4 Căci după șapte zile, voi face să ploaie pe pămînt patruzeci de zile și patruzeci de nopți; și voi șterge astfel de pe fața pămîntului toate făpturile pe care le-am făcut.“

5 Noe a făcut tot ce-i poruncise Domnul.

In vara anului acesta (2016) in localitatea Williamstown din statul american Kentucky, s-a construit replica…

Vezi articolul original 444 de cuvinte mai mult

EVZ.ro – Israelul în FLĂCĂRI. (FOTO/ VIDEO)

agnus dei - english + romanian blog

israel-fires-foto-israel-411 FOTO Breaking Israel News

Rugaţi-vă pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc să se bucure de odihnă– Psalmii122:6

Incendiile care au izbucnit în Israel începând de marți au ajuns la apogeu: au apărut noi focare. Mai multe persoane de origine palestiniană au fost arestate iar serviciul secret israelian a început o anchetă proprie. Cel puțin 100 de persoane au fost rănite. Grecia, Turcia, Italia, Cipru, Croația, Turcia și Rusia au trimis avioane de intervenție care susțin echipajele locale în lupta cu flăcările.

 Potrivit BBC, incendiile din nordul orașului Haifa – de unde au fost evacuate peste 60.000 de persoane *  vin după două luni de secetă intensă și sunt ațâțate și de vânturile puternice.

Șeful poliției israeliene a confirmat că există suspiciuni cu privire la incendierea intenționată în anumite cazuri iar premierul Benjamin Netanyahu a declarat că, dacă suspiciunile vor fi confirmate de investigațiile în curs, aceste acțiuni…

Vezi articolul original 47 de cuvinte mai mult

MARE BUCURIE in FAMILIA NAN – Bianca si Dragos au venit acasa

agnus dei - english + romanian blog

Dumnezeu sa fie binecuvantat pentru aceasta victorie!

Norvegia: copiii familiei Nan s-au întors acasă

Evenimentul reîntregirii familiei Nan, prin revenirea acasă a copiilor preluați abuziv de Barnevernet, Bianca-Mihaela și Dragoș-Dumitru, este trăit, cu emoție, de întreaga comunitate a românilor din Tromsø, care, alături de Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi al Europei de Nord, s-a strâns în jurul celor doi părinți greu încercați.

Pentru început, vineri, 28 octombrie 2016, în casa lor, împreună cu părintele lor duhovnicesc, Preasfințitul Macarie, Mihaela și Dumitru s-au întărit sufletește, cu spovedanie și rugăciuni de mulțumire, întru bucuria reîntâlnirii cu copiii lor.

Sâmbătă, 29 octombrie 2016, familia Nan și românii din Tromsø participă la Sfânta Liturghie săvârșită de Părintele Episcop Macarie în cadrul parohiei ortodoxe române locale. Astfel, rugăciunea familială se împletește cu rugăciunea comunitară, de această dată cu mulțumiri aduse lui Dumnezeu pentru izbăvire din încercare.

Experiența traumatică a despărțirii nedrepte a familiei Nan ne-a…

Vezi articolul original 459 de cuvinte mai mult